Нашите услуги

Услуга ТРАНСФЕР

Услуга ТРАНСФЕР е ПЛАТЕНА и при заявяване на трансфер при нас, фирма "Радио СВ такси" - ООД, ще назначи специално свой служител, който ще бъде изцяло отговорен за реализирането на трансфера. Услугата е за района на гр. София и включва посрещане на лице или група лица на указано от Вас място ( Аерогара, Ж.П. гара, Автогара и др. ) и транспортиране по маршрут до желаната от Вас дестинация. Предварително, на Вас ще Ви бъдат дадени телефон и име на назначения от нас служител и Вие може да рачитате на него, независимо дали има закъснение или промяна в дестинацията. Допълнително се заплаща самия превоз на хора и товари по цени на "Радио СВ такси" - ООД, съгласно нашите цени, за района гр. София и провинция. Виж нашите цени !

Услуга За КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Тази услуга е БЕЗПЛАТНА и е предназначена за нашите корпоративни клиенти, които след сключване на договор с нашата фирма, ще им бъдат дадени ваучери съгласно договора или талони за договорена сума. Разплащането става, като ползващия таксиметровата услуга, Ваш служител на Вашата фирма, попълни корекно ваучера или заплати с талони. При попълването на ваучера, едното копие се дава на нашия водач, а другото остава за Вас, като към него се добавя касовия бон, който водача ще Ви издаде и е неразделна част от него, след приключването на курса. Реално се получава, че ние Ви даваме едномесечен кредит в размер на Вашия разход за транспорт. В началото на месеца ( до 14-то число ), ние ще Ви издадем данъчна фактура. В 30 дневен срок, след получаването на фактурата, Вие ще преведете сумата по наша банкова сметка.

Услуга ONLINE - ЗАЯВКА

Услугата е БЕЗПЛАТНА.
Вие имате уникалната възможност да проследите Вашата заявка за такси На Живо - ( ONLINE ), след като попълните ONLINE - заявката коректно. Това е коренно нова услуга предоставена на световния пазар, разработена специално за нашата фирма "Радио СВ такси" - ООД от български програмисти - „ АЛФА ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ ООД “, използвайки GPS ( глобaлна позиционираща система ) с цел вашето улеснение и оптимизиране на нашия труд, свеждайки до минимум човешкия фактор за допускане на грешка от диспечери или водачи. Имайки в предвид, масовото навлизане на компютрите в съвременния живот и използвайки тази нова и уникална разработка, Вие ще бъдете улеснени при поръчка на такси.

Услуга Поръчка на такси по телефон

02 91263 - (стационарен) - Централен Диспечерски Пункт ( ЦДП )
Работи денонощно за Вас.
Номерът е валиден за територията на Република България.

+359 2 91263  - (стационарен) - Централен Диспечерски Пункт ( ЦДП )
Работи денонощно за Вас. 
Номерът е валиден за територията на целия свят !
 
GSM:  1263 - кратък номер без допълнителн импулси ! - ( ЦДП )
Работи денонощно за Вас.
Номерът е валиден за A1, Теленор и Виваком на територията на Република България.
 
* Забележка !
Разговора се таксува според вашия план към съответния оператор !

Услуга Поръчка за ТОЧЕН ЧАС

Тази услуга е БЕЗПЛАТНА и е предназначена за нашите клиенти, като изискването от наша страна е, заявката да бъде направена, не по-малко от 20 минути, преди желания час.

Услуга ИЗБОР НА АВТОМОБИЛ

Тази услуга е БЕЗПЛАТНА и е предназначена за нашите ежедневни клиенти. Вие можете да изберете предпочитана марка автомобил, дали да се пуши в автомобила по време на самото пътуване, ако сте пушач или не желаете по време на пътуването водача да пуши. Може да поръчате точно определено такси, като кажете служебния номер на таксиметровия автомобил на нашият диспечер. Ако имате багаж, който е обемист - непременно го споделете при поръчката на таксиметров автомобил с нашият диспечер. Нашият диспечер ще се съобрази с Вашите изисквания и ще се постарае да ги изпълни.