Мобилно приложение

Мобилно приложение за Android и iPhone за поръчка на такси в град София

Ако искате да инсталирате безплатно приложение за Android или iPhone за поръчка на такси от фирма Радио СВ такси, моля кликнете на операционната система, която използвате в момента.
 
Ako след кликането на линка се появи предложение с какво да го отворите, моля изберете съответния маркет за вашата операционна система.


Ако разглеждате нашия сайт на устройство ( Персонален Компютър или Лаптоп ), което е различно от вашето мобилно устройство ( таблет или GSM ) и желаете да инсталирате приложението, моля сканирайте снимката на QR кода с вашето мобилно устройство, директно от екрана на персоналния компютър или лаптоп.
Разчитайки снимката с QR четец ( ако нямате QR reader, може и него да свалите от съответния маркет ) , ще бъдете препратени в съответния маркет на правилното място и  трябва да инсталирате приложението - Taxi 91263 Sofia, разработено от Alpha Electronic Systems Ltd. за нас.
 
 
QR код за Android и iPhone:
 
 
Ако вече сте инсталирали приложението, Вие ще може да поръчате такси, без да необходимо да се свързвате с наш диспечер. Вашата заявка постъпва директно в нашата система ( Такси Навигатор ) и Вие ще можете да проследите таксиметровия автомобил от поемането на заявката до пристигането му, до желания от Вас адрес.