Изгубени или намерени вещи в Радио СВ такси

 

Ако Вие сте изгубили или намерили вещи в такси на Радио СВ такси - ООД, може да пуснете безплатна обява. Срока на обявата е 14 дни от датата на одобрение от администрацията на сайта.

Намерена и непотърсена вещ в срок от 14 дни, фирма Радио СВ такси си запазва правото да се разпорежда с нея.

Ненамерени вещи в 14 дневен срок да се считат за изгубени.

Ако искате да пуснете обява, моля кликнете на текста " Добави обява: ", след кото ще се появят полета и попълнете коректно формуляра. Всички полета маркирани със звездичка са задължителни. Към обявата може да добавите снимки, ако желаете. Размера на снимката не трябва да е по-голям от 2.00 MB.

Моля пишете на кирилица ! Изключение се допуска за търговски марки !

 

 

 

Добави обява: Изгубени вещи

Имена*
email*
Телефон*
Заглавие*
Описание*
Картинки

Максимално допустима големина: 1МB.


14.12.2018

Изгубени ключове

Снощи (13.12.2018) към 23.30 двама мъже пътувахме от Патриарха и Витошка до Младост 4 през Плиска. Изпаднали са ми ключове и табакера с тютюн.
повече ...

16.12.2018

Загубено портмоне и телефон

На 16.12 пътувах във ваше такси от НДК до Бистрица. Пристигнали сме в Бистрица около 4 часа сутринта, като крайния адрес е улица Резньовете 2,спирали сме и на площада на банкомата. Седях на предната седалка, портмонето е ...
повече ...

18.12.2018

Изгубени слушалки (Air Pods-бели)

Тази вечер(18.12.2018) ме взе кола от булевард Евлоги Георгиев до доктор Стефан Сарафов 16.Вероятно са изпаднали при изваждането на портфейла ми.Готов съм да заплатя възнаграждения от 20лв при връщане.Колата беше с рефис ...
повече ...